Spring/Summer 2022

Harmónia és magabiztosság – Bemutatkozik a ‘Nő hétszer’ kollekció

Rengeteg társadalmi téma kerül előtérbe napjainkban, amely a női létet, illetve életünket is folyton változó, mély érzésekkel hatja át. A PLIÉ ’Nő hétszer’ kollekciója a világ és a benne élő társadalom kollektív tudatának több aspektusát egyszerre öleli fel.

A felszínen gondolhatunk a modern XXI. századi nőre, aki több szerepkörben is csodálatosan helyt áll, képes egy nap leforgása alatt többször is az adott élethelyzetnek megfelelően átváltozni. Hétköznapok, ünnepi vacsora, énidő, gyerekkel töltött pillanatok, tárgyalás – az adaptáció művésze.

Ha a felszín alá tekintünk, a mélyben láthatjuk, hogy napjainkat érzelmeink sokasága színesíti és festi be, amelyek kölcsönhatásba lépnek napi szerepeinkkel. Megjelenésünk, ruhánk mind tükrözik aktuális lelki és érzelmi állapotunkat.

A PLIÉ Collection 2022-es tavaszi-nyári színeit és formáit az érzelmek sokasága és harmóniája inspirálta, amelyet áthat a női minőséget megtestesítő archaikus kép.

A fotózásnak a művészi kiteljesüléssel és boldogsággal teli Erkel Színház adott otthont, az épület hangulatát meghatározó gyönyörű Bernáth Aurél freskók színei, lágy költői formái pedig azt a fontos érzékenységet hirdetik, amelyhez olyannyira visszavágyunk.