FW23 Táskakollekció

Rugalmas elegancia a PLIÉ-től

A  PLIÉ új prémium táskakollekcióval hódítja meg a magyar és slow fashion szerelmeseit. Az olasz prémium bőrből készült modellek örökérvényű darabok, így személyes ruhatárunk biztos alapjává válhatnak.

Időtálló, letisztult, és sokoldalú – a frissen bemutatott darabok kéz a kézben járnak a brand stílusfilozófiájával. Az őszi-téli szezon táskakollekciójának egyszerűségében rejlik a nagysága, és a funkcionalitás részletei teszik különlegessé.

A könnyed vonalvezetésű modellek megszületéséhez a márka visszanyúlt gyökereihez, és a balett mozdulataiból merített inspirációt.

Az ikonikus beállások és a táskák klasszikus formavilága közti harmónia kényelmesen igazodik a mindennapok táncrendjéhez, megtöltve a hétköznapok világát élettel.

A klasszikus formájú „GRAND PLIÉ” modern köntösben tündököl, harmonikusan ötvözve a hagyományt a kortárs dizájnnal. A beállás közben a balett táncos guggoló alakot vesz fel, imitálva a válltáskaként is hordható névtestvérének vonalait.

A merészebb formájú „RONDE” hűséges társ a hétköznapok és kiemelt események alkalmával is, viselőjének letisztult, mégis játékos eleganciát adva. E mozdulat közben a láb egy félkörívet ír le, követve a táska formáját, lépést tartva viselőjével.

Az egyedi borítékvarrás, rejtett zárcsat és a fém kellékek minimalista jellege a táskákat bátran hordhatóvá teszik, miközben kifinomult anyaguk garantálja, hogy kiállják az idő próbáját.

A táskák a praktikum mellett nemcsak örök kiegészítőkként szolgálnak, de stílusosan rímelnek a mindennapok kihívásaira, elkísérve minket életünk minden állomására.