Fall/Winter 2022

Letisztult nosztalgia – Magabiztos eleganciával köszönti az őszt a PLIÉ

A valódi értékek időtállóak – erre alapoz a PLIÉ 2022-es őszi-téli kollekciója, amely olyan formákat, hangulatokat mutat be, amelyek mindannyiunkat örömmel, melegséggel és nosztalgiával töltenek el.

A márka legújabb kollekciója a tavaszi-nyári ’Nő hétszer’ kollekció folytatása, amely a női szerepeket helyezi előtérbe. A két széria – a márkára jellemző módon – jól variálható egymással, a darabok könnyen párosíthatóak. A kollekció termékei egymásra építkeznek, sokféle helyzetben viselhetőek, ennek köszönhetően a különböző női szerepekhez is ideálisak.

A legújabb PLIÉ termékeket a finom vonalvezetés, könnyed fazonok, és halvány árnyalatok jellemzik. Az egyedi színpaletta mellett a márka őszies, állatmintás, és hosszú fazonokat is felvonultat, amelyek a hétköznapokban és különleges alkalmakon is megállják a helyüket. A kényelem mellett minden gardrób alapjául szolgálnak, hiszen a prémium és természetes anyagokból készült ruhákat hosszú élettartamra tervezik és készítik magyar varrónők által, Magyarországon.

A fotózás helyszíne a világ első stúdiópalotája, a Magyar Rádió egykori épülete volt, amely a régmúlt idők hangulatával emeli a kollekció által is közvetített nosztalgikus érzést. Az épület egy korszak meghatározó eleme volt, amelynek tereiben összpontosul a tervező által megálmodott klasszikus hangulat.